Op vrijdag 2 juni hield de Geert Grooteschool een sponsorloop voor Hospice Zwolle. Vandaag overhandigde directeur Loles Bobo ons een cheque met de opbrengst van maar liefst  €4420,75!

De Geert Grooteschool doet elk jaar mee aan een actie voor een goed doel. Dit jaar organiseerden ze een sponsorloop voor Hospice Zwolle. Alle kinderen waren betrokken bij de sponsorloop: leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisschool renden mee en leerlingen uit groep 1 tot en met 4  stempelden na elke ronde de kaartjes en deelden water uit.

Lees meer over de actie

cheque Geert Grooteschool

Draaiboek
Wilt u Hospice Zwolle ook steunen door het organiseren van een actie zoals een sponsorloop? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via info@hospice.zwolle.nl We helpen u graag met de organisatie. Alle donaties worden enorm gewaardeerd en zijn heel erg nodig.