De vrijwilligersdag was voor Erik Meulemans dé gelegenheid om zijn voorzitterschap over te dragen aan Aukje van Kalsbeek. Het was immers een mooi moment om ook afscheid te nemen van de vrijwilligers die zo belangrijk zijn voor Hospice Zwolle.
161130 vrijwilligersdag speld erik klein
Als blijk van grote dank en enorme waardering voor al zijn werk en inzet bij het tot stand komen van Hospice Zwolle, speldde coördinator Joke Boerma hem een bijzonder Hospice Zwolle-speldje op. Erik was erg verrast en onder de indruk!

We zijn Erik Meulemans veel dank verschuldigd en wensen hem alle goeds toe!

De vrijwilligersdag was een initiatief van Hospice Zwolle en VPTZ ZwolleDoet! In woorden, met workshops en met een gezamenlijke maaltijd bedankten zij de mensen die zich belangeloos inzetten in de vrijwillige terminale zorg thuis en in het hospice.

Hospice Zwolle kan niet zonder vrijwilligers én niet zonder sponsoren. Ook de vrijwilligersdag werd op deze manier mogelijk. Verschillende mensen en organisaties werkten gratis of tegen een gereduceerd bedrag mee.

Bedankt,
Zaalverhuur Sio voor de ruimte, MayurKitchen en Talamini voor het overheerlijke eten en ijs, Hans & Dennis van Monuta, Chris Potze van Groene Welle en Esther & Ilja van Proudconsultancy voor de workshops! En ook een welgemeend dankjewel aan Sroetie Patadin van Bollywood Dance Zwolle. Zij zorgde voor de prachtige kleding van de dames coördinatoren en ze verzorgde een workshop!