Beklimming Mont Ventoux

Op 30 en 31 augustus organiseert de Stichting Mont Ventoux opnieuw het evenement ‘Groot verzet tegen kanker’. Een groot aantal fietsers, wandelaars en hardlopers beklimmen dan de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor onder meer KWF. De stichting Mont Ventoux kiest elk jaar ook een aantal lokale goede doelen om te steunen. Dit jaar is Hospice Zwolle één van deze doelen en daarom doen wij mee met team Actief voor Hospice Zwolle.

Deelnemers gezocht!
De initiatiefnemers van team Actief voor Hospice Zwolle (zie foto) zijn op zoek naar deelnemers om voor het hospice de Mont Ventoux te beklimmen. Dus ben je sportief, zie je een uitdaging wel zitten en wil je het goede doel steunen? Sluit je dan aan bij ons team! Vanzelfsprekend kun je je ook als team aanmelden en aansluiten bij team Actief voor Hospice Zwolle. Aanmelden kan via grootverzettegenkanker.nl/inschrijven Kies voor ‘aanmelden bij een bestaand team’ en selecteer ons team.
Heb je problemen met het gevraagde sponsorgeld? Laat je niet weerhouden mee te doen. Een bericht over een informatiebijeenkomst volgt binnenkort. We verkennen dan graag mogelijkheden voor je. Heb je verder vragen over het meedoen, bel gerust met initiatiefnemer Edwin ter Burg tel nr 06 455 603 03.

Training door bekende sporters
Zie je op tegen de voorbereidingen? Niet nodig! Want als je je aanmeldt bij ons team, word je getraind door bekende Nederlandse (ex-) sporters. Zij verzorgen vanaf mei een paar trainingen speciaal voor ons team. Welke sporters dat zijn, maken we binnenkort bekend.

Sponsoren nodig
Wil je ons team financieel steunen? Heel graag! Vul het formulier in op de website van de stichting Mont Ventoux en maak een bedrag over voor team Actief voor Hospice Zwolle. Alvast hartelijk dank!

Over de stichting Mont Ventoux
De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. Aanleiding was een oproep van René Gaastra, die volkomen onverwacht getroffen werd door een hersentumor. Hij vroeg medesporters of ze hem en KWF Kankerbestrijding wilden steunen door de Mont Ventoux op te fietsen. De actie werd een groot succes en wordt sindsdien elk jaar georganiseerd. Meer informatie op www.grootverzettegenkanker.nl

 

20180409 initiatiefnemers team Mont Ventoux klein

De initiatiefnemers v.l.n.r. Edwin ter Burg, Aukje van Kalsbeek (namens het bestuur), Harry Kanis en Karin Ruiter-Schrör.

logo Mont Ventoux