Wij zijn door de organisatie van de Scania Zwolse Halve Marathon verkozen tot één van de drie goede doelen die lopers financieel kunnen steunen. Maar er is meer: de organisatie heeft ons ook 50 startbewijzen gegeven voor de halve marathon en de vier Engelse mijlen. We organiseren een speciale sponsoractie rondom deze kaarten om nog meer donaties binnen te kunnen krijgen.

We vragen lopers die één van onze startbewijzen willen bemachtigen om minimaal €75,- te doneren door zich te laten sponsoren. Je kunt bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s vragen om een gift of een bijdrage voor de tijd die je wilt gaan lopen. De actie geldt voor zowel de halve marathon als de 4 Engelse mijlen.

Meedoen
Om in aanmerking te komen voor een startbewijs kun je het aanmeldingsformulier op de website invullen waarop je onder meer aangeeft hoeveel sponsorgeld je minimaal doneert en dit bedrag ook direct overmaakt. Behoor je tot de eerste 50 die zich op deze manier vóór 24 maart aanmeldt, dan ontvang je een startbewijs van de door jou gekozen afstand plus een hardloopshirt met ons logo!

Kijk voor meer informatie over de actie en aanmelden op hospicezwolle/halvemarathon

Laat je sponsoren!