Hospice Zwolle organiseert op zaterdag 30 september voor de tweede keer een open dag. Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met het bijna-thuis-huis aan de Wipstrikkerallee 211A (naast Urbana).

Vorig jaar kwamen er ruim 200 belangstellenden naar de open dag. “We hopen dat we dit jaar opnieuw veel geïnteresseerden mogen begroeten in ons hospice. We zijn verheugd dat onze thuiszorgpartners dit jaar ook aanwezig zijn op onze open dag. Zij zijn natuurlijk onmisbaar voor onze gasten,”aldus coördinatoren Joke Boerma en Jacqueline Diepman.

Rondleidingen
Bezoekers van de open dag worden verwelkomd met koffie en door vrijwilligers gebakken koek. Vrijwilligers uit het hospice verzorgen rondleidingen. Hospice Zwolle heeft vijf gastenkamers, die soms allemaal tegelijk bewoond worden. Mocht dit ten tijde van de open dag ook zo zijn, dan wordt de rondleiding daar vanzelfsprekend op aangepast.

Vervoer
In verband met de verwachte drukte en de beperkte parkeergelegenheid, is het raadzaam om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

unnamed