Op 30 en 31 augustus organiseert de Stichting Mont Ventoux opnieuw het evenement ‘Groot verzet tegen kanker’. Een groot aantal fietsers, wandelaars en hardlopers beklimmen dan de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor onder meer KWF. De stichting Mont Ventoux kiest elk jaar ook een aantal lokale goede doelen om te steunen. Dit jaar is Hospice Zwolle één van deze doelen en daarom doen wij mee met team ‘Aktief voor Hospice Zwolle’.

Deelnemers gezocht!
Team ‘Aktief voor Hospice Zwolle’ is op zoek naar deelnemers om voor ons en met ons de Mont Ventoux te beklimmen. Dus ben je sportief, zie je een uitdaging wel zitten en wil je het goede doel steunen? Sluit je dan aan bij ons team! Aanmelden kan via grootverzettegenkanker.nl/inschrijven Kies voor ‘aanmelden bij een bestaand team’ en selecteer ons team.

Infobijeenkomst 15 mei
Weet je al zeker dat je meewilt en heb je (praktische) vragen of twijfel je nog? Kom dan dinsdag 15 mei naar de infoavond in restaurant De Handschoen in Zwolle en laat je vrijblijvend informeren, adviseren en inspireren!
De avond begint om 20.00 uur (De Handschoen, Nieuwe Deventerweg 103 Zwolle)

Training door bekende sporters
Zie je op tegen de voorbereidingen? Niet nodig! Want als je je aanmeldt bij ons team, word je getraind door bekende Nederlandse (ex-) sporters. Zij verzorgen vanaf mei een paar trainingen speciaal voor ons team. Welke sporters dat zijn, maken we binnenkort bekend.

Sponsoren nodig
Wil je ons team financieel steunen? Heel graag! Vul het formulier in op de website van de stichting Mont Ventoux en maak een bedrag over. Alvast hartelijk dank!

Over de stichting Mont Ventoux
De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. Aanleiding was een oproep van René Gaastra, die volkomen onverwacht getroffen werd door een hersentumor. Hij vroeg medesporters of ze hem en KWF Kankerbestrijding wilden steunen door de Mont Ventoux op te fietsen. De actie werd een groot succes en wordt sindsdien elk jaar georganiseerd. Meer informatie op www.grootverzettegenkanker.nl